TÁRKONY ILLÓOLAJ (Artemisia dracunculus)

3538 Ft

Idegrendszert erősítő illóolaj

Kategóriák: ,

Leírás

100%-ban tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolaj.


A tárkony illóolaja kedvezően befolyásolja az ideggyengeséget, növeli a teherbíró képességet, élénkíti az életösztönt.

Hatása a népi hagyományokon és régóta fennálló használaton alapul.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérje ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!

Recept

Reflux

Tárkony illóolaj (Artemisia dracunculus)   1 ml

Citrom illóolaj (Citrus limonum ze.)            3 ml

Borsmenta illóolaj (Mentha piperita)         1 ml

Használata: 2 csepp egy pohár vízben, vagy egy mokkáskanál extra szűz olívaolajban oldva, akut helyzetben gyors segítség lehet. Kiegészítésként 3 cseppet elkeverve 3 csepp olívaolajjal a köldök felett két ujjnyival bedörzsölni.

A tárkony illóolaja epehajtó, ezáltal emésztést serkentő hatású, a citrom illóolaj savsemlegesítő, gyomorégést enyhítő, a borsmenta illóolaj hűsítő, csillapító, gyomornyugtató hatása miatt kap helyet a keverékben. Mivel a borsmenta illóolaj vérnyomásemelő, ezért magas vérnyomásúaknak nem ajánlott.

Kerülni kell a túlevést, a késő esti étkezéseket, a finomított élelmiszereket, az alkoholt, kávét, fekete teát, dohányzást. Sok-sok tiszta víz fogyasztása javallott. A pozitív gondolkodásra való hajlandóság, az önvád, a bűntudat feloldása nagy segítség lehet. Az idegrendszer kiegyensúlyozása minden esetben kiemelt jelentőséget kap, erre a célra az Útitárs Fény esszencia javasolt, mely segíti, hogy a fókusz az élet napos oldalára helyeződjön, és a belső görcsök elengedésével, az életöröm felragyogjon.