IMMUN ESSZENCIA CSOMAG

18252 Ft

Immunrendszert támogató csomag

Készleten

Leírás

A csomagban megtalálhatóak a legjobb immunrendszer erősítő és vírusölő Traveller esszenciák, melyek segítségével hatékonyan és azonnal védekezhetünk az influenza és más vírusok ellen. Támogasd a szervezeted 100% tisztaságú természetes illóolajokkal!


A csomag tartalma:

Fehér esszencia (10 ml)

A Fehér esszenciában lévő mirtusz, a madagaszkári kámforfa és a niaouli illóolajai a népi hagyomány szerint kiválóan alkalmazhatóak levertség, energiahiány, szorongás, fáradtság esetén. Az influenza idején ezek a növények aktiválják a szervezet öngyógyító folyamatait, könnyítik a légzést és oldják a feszültséget. A jobb közérzet biztosításával támogatják az általános egyensúly helyreállítását.

Kék esszencia (10 ml)

A Kék esszenciában lévő orvosi levendula, teafa és geránium a népi megfigyelések alapján kiválóan alkalmazható sebek, horzsolások tisztítására. Aktivizálja a szervezet sebgyógyulást-elősegítő folyamatait. Légtérben párologtatva nyugalmat adó, megtisztító hatású. Minden olyan esetben ajánlott, amikor a szervezetben lévő felfokozottságot szeretnénk csillapítani, mint lázas állapot, torokfájás, izomfájdalom vagy túlzott izgalom.

Zöld esszencia (20 ml)

A Zöld esszenciában lévő olasz szalmagyopár, cickafark, teafa és varádics a népi hagyományok és megfigyelések alapján kiválóan segítik a sebek gyógyulását, hámosítását és a bőrön lévő tüzes állapotok megszüntetését, de az immunrendszer erősítésére is kiváló.