AROMAFORCE LÉGFERTŐTLENÍTŐ SPRAY 75 ML NK

5556 Ft

Tisztítja, fertőtleníti és felfrissíti a levegőt
Eltávolítja a vírusokat (Influenza A H1N1, HCoV-229E koronavírus) 30 másodperc alatt, baktériumokat (streptococcus pyogenes) 5 perc alatt és gombákat (Aspergillus niger) 15 perc alatt.

Leírás

A hatékonyság független laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyított.

Ez a fertőtlenítő spray biztosítja az egészségesebb levegőt a szigorúan megválasztott illóolajoknak köszönhetően, az illóolajok antivirális, antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságai miatt.
A Pranarôm által választott permetezési technológiának köszönhetően a részecskék a légkörben szuszpendálva maradnak a célzott hatékonyság érdekében. 15 különféle illóolaj közül a többség Madagaszkárról származik, ahol a Pranarôm több mint tíz éve elkötelezettje az esszenciális, ökológiai és fenntartható illóolaj-termelésnek.
Különösen a ravintsarát, a szegfűszeget és a niaoulit ismerik fertőtlenítő tulajdonságaikról és bizonyított hatékonyságukról.

A Pranarôm támogatja a “Graine de Vie” társulást:
1 megvásárolt termékkel 1 fa újratelepítését támogatod Madagaszkár mangrove erdőiben.
A Pranarôm támogatja a “Graine de Vie” egyesületet.
A “Graine de vie” , egy nem kormányzati szervezet, amely a védelmet, az újratelepítést célozza.
Öko-humanitárius védelmi és újratelepítési projekt Madagaszkáron, Togóban és Beninben. Ez a belga és a luxembourgi törvény szerint ASBL formájában létrehozott nem kormányzati szervezet lehetővé teszi az iparosodott országok lakosainak ökológiai lábnyomának kompenzálását a fejlődő országokban fák ültetésével.

AZ ÉRTÉKESÍTÉSI ANYAG LETÖLTÉSÉHEZ, KATTINTS AZ ALÁBBI SORRA:
Aromaforce Légfertőtlenítő Spray_termékismertető

Kiszerelés: 75 ml