SUNSOL AJÁNDÉKCSOMAG

15018 Ft

Sunsol naptej SPF 25 és bronz napolaj, ajándék neszesszerrel

Kategóriák: ,

Leírás

Természetes, fizikai fényvédelem és bronzbarna bőr, azaz a beteljesült nyári álom. Ez az összeállítás garantáltan helyet érdemel minden utazócsomagban és strandtáskában!


Csomag tartalma:

Sunsol naptej SPF25 (100 ml)

A 25-ös fényvédő faktorú Sunsol naptej kizárólag természetes anyagok segítségével nyújt fizikai védelmet az UVA és UVB sugárzás ellen. A benne lévő növényi olajok gondoskodnak a bőr táplálásáról és hidratálásáról, a fizikai fényvédelmet biztosító ásványi anyag nem szívódik fel a bőrön keresztül, ezért gyermekek bőrén is biztonsággal használható. Bátran alkalmazható arcra és testre is a napozás során.

Sunsol bronz napolaj (125 ml)

A Sunsol bronz napolaj csodálatos növényi olajok szinergikus kompozíciója, mely természetes fényvédelmet nyújt a bőrnek. A termékben lévő antioxidáns hatású homoktövis kivonat a szűz kókuszolajjal, a karotinnal és a többi különleges olajjal együtt megóvja bőrét a korai öregedéstől, továbbá bársonyosan puhává varázsolja és gyönyörűen bronzosítja a bőrt.

Ajándék neon neszesszer

Trendi, neon narancs színű ADRIENNE FELLER neszesszer, melyben kényelmesen elfér a naptej és napolaj is. Vidd magaddal a strandra!